Ta hand om din verksamhet – inte ditt affärssystem!

Välkommen till Xledger, ett 100% molnbaserat affärssystem som idag sparar tid och resurser åt över 10,000 företag globalt.

Våra kunder kan arbeta mer effektivt tack vare endast en webbutvecklad version som kan köras från valfri enhet och webbläsare. Vi erbjuder full kontroll över din verksamhet med snabba uppdateringar i realtid, dessutom har tidskrävande processer automatiserats så att ekonomiavdelningen kan fokusera på analyser istället för datainmatning.

Systemuppdateringar sker automatiskt och rekordsnabbt en gång i kvartalet utan extra kostnad för att vi ständigt vill erbjuda ett förbättrat system. Implementationen är snabbt och smidigt och vår betalningsmodell innebär att ni endast betalar för det ni faktiskt använder.

Koncernen Xledger Group As är privatägd och all expansion sker med egna medel. Den ekonomiska situationen är mycket stabil utan lån eller externa investerare. Koncernen har idag 9 000 företag i drift och finns i Sverige, Norge, England och USA.

Vill du veta mer?

För att läsa mer om oss – klicka här

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 14.00 Xledger - För företag med stora krav på en molntjänst för ekonomi- och projektuppföljning Vad innebär det egentligen att arbeta i ett molnbaserat affärssystem, som redan från början är byggt för molnet? Och kanske viktigast av allt, hur kan det hjälpa dig och din verksamhet att både effektivisera och automatisera era processer idag. Vi berättar om hur 10 000 organisationer redan fått en effektivare arbetsdag