Få kontroll och översikt över din verksamhet med ett affärssystem i molnet

Xledger är ett äkta molnbaserat affärssystem, utvecklat från grunden att vara en äkta SaaS lösning. Idag automatiserar vår plattform flertalet affärskritiska kärnprocesser och sparar tid åt mer än 10 000 företag i olika branscher över hela världen. I och med att vi har en enda installation av systemet och en databas arbetar samtliga användare globalt i samma version. Du kan arbeta var du än befinner dig då du kommer åt systemet från valfri enhet och webbläsare. Med Xledger får du allt du behöver i ett system, från ekonomistyrning till projektredovisningtidrapportering och fakturering.

Större verksamheter kan spara stora resurser med automatiserade processer och får detaljerad kontroll över verksamheten då alla delsystem är helt integrerade med varandra. Även mindre och medelstora företag får med vår lösning tillgång till ett molnbaserat ekonomisystem med samma avancerade funktionalitet.

Du får tillgång till verksamhetens nyckeltal online och har alltid uppdaterade beslutsunderlag för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Rapportering och analys finns inbyggda i systemet och är tillgängliga överallt.

För att läsa mer om oss – klicka här

Monter M6:8
  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 11.30 Hur ser kraven för affärssystem ut idag och vilka trender är det som råder just nu? Du kommer att få det senaste från marknadens krav och trender samt få en inblick i hur ett 100% molnbaserat affärssystem fungerar. Krav och trender i upphandlingar; Systemets bakgrund; Hierarkisk struktur; 100% molnkraft; Produktegenskaper. Kort och gott kommer ni att få lära känna Xledger som system och få en bättre förståelse för betydelsen av true cloud.