Automation, integration och mervärde

Visma är ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Vi skapar digitala möjligheter att effektivisera alla typer av verksamheter, oavsett sektor och storlek. Genom vårt breda, integrerade utbud av produkter och tjänster ger vi våra kunder möjligheten att fokusera på kärnverksamheten – inte administration.

Vismakoncernen består av många bolag som tillsammans har fler än 9 000 anställda och en omsättning på 11,2 miljoner norska kronor 2018.

Visma Enterprise stödjer företag och organisationer i deras HR-, bemannings- och löneprocesser. För offentlig verksamhet erbjuder vi även lösningar för ekonomi samt hjälpmedelshantering inom sjukvården. Våra system effektiviserar, automatiserar och säkerställer hög kvalitet för över 2500 organisationer, i alla branscher och storlekar.

Visma Comenius erbjuder ett heltäckande Talent Management system med stöd för samtliga strategiska HR-processer. Comenius Talent Management Cloud är IT-systemstödet som hjälper privata och offentliga verksamheter att attrahera, engagera och behålla rätt kompetens.

För att läsa mer om oss – klicka här