Automation, integration och mervärde

Vismas vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser. För att åstadkomma detta följer vi vår mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

Våra kunder använder vår programvara, våra tjänster och vår kunskap för automatiseringen och hanteringen av affärsprocesser och vårt mål är att vara de bästa på att ta hand om och utveckla kunder oavsett storlek.

Vi ger friheten till kunden att välja mellan programvara och tjänster och baserar våra internationella framgångar på lokal expertis.

Vi bidrar också i transformeringen från den traditionella affärschefens roll till en effektivare chef, som är ansvarig för samtliga, integrerade affärsprocesser.

Vi försöker få våra kunder att uppfatta oss utifrån våra värderingar:

Respekt – Pålitlighet – Innovation – Kompetens – Laganda

 

Våra bolag

Visma består av många bolag och vi levererar bland annat programvara, butiksdatalösningar, inkassotjänster, inköpslösningar och IT-relaterade utvecklings- och konsultverksamhet.

På Forum Affärssystem & HR-system i Stockholm den 9 maj finns följande Visma-bolag på plats:

Visma Enterprise är en ledande leverantör av affärs- och HR-lösningar för offentlig verksamhet i Sverige. På den privata marknaden är vi kända för löne- och personalsystemet Agda PS.

Visma Software levererar affärssystem som hjälper företag att växa, utvecklas och arbeta effektivare. Med system som passar verksamheten istället för att försöka anpassa verksamheten efter affärssystemet. Visma.net, Visma Business, Visma Control, Visma PX och Visma Severa.

Visma Comenius erbjuder ett heltäckande Talent Management system med stöd för samtliga strategiska HR-processer. Comenius Talent Management Cloud är IT-systemstödet som hjälper privata och offentliga verksamheter att attrahera, engagera- och behålla rätt kompetens.

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och målstyrning.

För att läsa mer om oss – klicka här

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 08.45 Rubrik saknas Beskrivning saknas
  • 09.30 Rubrik saknas Beskrivning saknas