Unit4 är en ledande leverantör av affärssystem, med nordiska Agresso bakom det system som numera går under varumärket Unit4 Business World. Med årliga intäkter på mer än 500 miljoner euro och över 3000 anställda runt om i världen levererar Unit4 branschfokuserade lösningar till tusentals kunder. Vi är extra starka inom tjänsteintensiva organisationer, offentlig sektor, utbildning, ideella organisationer, fastighet, byggbranschen, och finans, men våra kunder finns inom nästan alla industrier.

Vi stolta över att utveckla produkter och tjänster som hjälper dynamiska organisationer att anpassa sig till de alltmer snabba förändringarna som man står inför. Vår strävan är att sätta en ny global standard för IT-baserade affärssystemlösningar, och med digitalisering högt på agendan. Vi har bland annat introducerat världens första digitala assistent för affärssystem, Wanda, på marknaden för att stötta automatiseringen av administrativa processer. Vi bidrar inte bara till en kostnadssmart och effektiv verksamhet, utan också till långsiktigt lågt TCO (Total Cost of Ownership). Vår tagline ”in business for people” lyfter fram vårt fokus på att skapa användarvänliga lösningar – människor ska inte behöva anpassa sig efter tekniken, utan tvärtom.

Med många års erfarenhet kan vi även tryggt påstå att vi kan erbjuda ett molnbaserat affärssystem av högsta kvalitet, och vi ser till att ditt företag till fullo kan utnyttja de skalfördelar som finns av en centraliserad och professionell drift. Vi är även stolta vinnare av ”Årets affärssystemprojekt 2017” tillsammans med Lantmännen, och igen 2018 tillsammans med Stockholms stad.

UNIT4 har sitt huvudkontor i Utrecht, Nederländerna, och den svenska organisationen med kontor i Solna, Uppsala, Sundsvall, Göteborg och Malmö har ca 350 anställda.

För att läsa mer om oss – klicka här