HR-lösningen för hela din Talent Management

Talentsoft är en av Europas ledande leverantörer av molnbaserad HR-software till Talent Management och E-Learning. Vår HR-lösning täcker alla områden inom HR, och samlar all medarbetardata i ett enkelt system.

Talentsofts användbarhet och kompatibilitet gör det enkelt för alla att använda systemet, och modulerna kan enkelt konfigureras med andra system. Vår utveckling av systemet återspeglas i aktuella trender, och alla våra lösningar är skräddarsydda efter kundens behov. Med en lösning från Talentsoft revolutionerar du din kompetensstyrning för hela organisationen och hjälper dina anställda att planera och utveckla sina karriärer.

Vår kundbas består av företag i alla storlekar, lokala såväl som multinationella, både i privat- och offentlig sektor. Idag har vår lösning över 8 miljoner användare, fördelat på 130 länder och 27 språk.

För att läsa mer om Talentsoft, besök www.talentsoft.se

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 15.45 Talent Management i molnet - från uppstart till implementering Vad ska ni som organisation tänka på vid införande av ett nytt HR-system, och vad kan ni förvänta er av leverantören? Vi går igenom hela resan - från tanke, till kravspecifikation, implementering och go-live - och visar exempel på de snabba och långsiktiga effekter som ett HR-system medför till din organisation.