Sympa HR – all personalinformation i ett och samma system

Sympa är den snabbast växande leverantören av HR-lösningar i Norden, och har för närvarande över 70 anställda i Sverige, Danmark, Norge, Schweiz, Nederländerna, och Finland. Sympa HR har fler än 200 000 användare dagligen i över 500 organisationer världen över.

Sympa HR är ett molnbaserat och fullt integrerbart HR-system, som möjliggör global personaladministration och automatiserar HR-rutiner genom att kombinera rekrytering, human resource management och kompetensutveckling. Sympa HR täcker därmed hela anställningscykeln, från rekrytering till avgångsintervju, och gör det möjligt att snabbt skapa övergripande rapporter i realtid och att spendera mindre tid på rutinmässiga HR-uppgifter.

Istället kan du fokusera på ökad trivsel för personalen och att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur. Det ger ditt företag alla verktyg för att växa och frodas.

Läs mer om Sympa HR på sympa.se

Då du är nöjd, är vi nöjda

Vi är glada över att kunna konstatera att våra kunder är nöjda med sitt val av Sympa HR, och vi har spridit glädje på många företag genom att ge deras HR ny energi. Över 90 % av våra kunder älskar oss, och studier visar att vår genomsnittliga kundnöjdhet ligger på 4.5/5.

Det är en sak att höra oss säga det, men de som bäst kan beskriva vad våra tjänster innebär för det dagliga arbetet är våra underbara kunder. Upptäck varför mängder av företag har valt oss. Våra härliga kunder är de sanna experterna när det gäller varför du också bör välja Sympa HR.

Kundcase – Sympa HR framgångshistorier

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 09.30 Rubrik saknas Beskrivning saknas