Sundbom & Partners är ett konsultbolag som tillhandahåller tjänster inom Ekonomi och Affärssystem. Vi hjälper våra kunder att hitta, införa och förvalta rätt Affärssystem. Vi är helt leverantörsoberoende och agerar alltid med systemanvändarens bästa i fokus.

Vi är främst inriktade på tid- och projektintensiva verksamheter, tex konsultbolag, revisionsbyråer, arkitekter, reklam- och kommunikationsbyråer, advokatbyråer och liknande. Bland våra kunder finns Sweco, ÅF, WSP, Atkins, Norconsult, LRF Konsult, BDO, Grant Thornton, Tengbom, Nordic Morning m. fl.

Vi är det enda konsultbolaget på marknaden som erbjuder samlad kompetens inom affärssystemen Maconomy, UBW (Agresso) och Visma PX. Våra konsulter har den verksamhets-, system- och ekonomikunskap som krävs för att förstå kundernas behov och kan därför stödja dem under alla faser i affärssystemets livscykel. Vi erbjuder dessutom rena ekonomitjänster på interimsbasis.

I vår tjänste- och produktportfölj har vi dessutom projekt- och resursplaneringsverktyget Silverbucket som är ett komplement till affärssystemen för verksamheter som behöver planera för sina medarbetare och/eller projekt.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 15.15 Silverbucket – framtidens resursplaneringssystem Enkelt molnbaserat system som är både grafiskt och användarvänligt. Det passar alla företag som behöver ha koll på framtida beläggning och bidrar till bättre nyttjande av företagets samlade resurser. Silverbucket kompletterar ert affärssystem vilket gör att planering alltid kan jämföras med utfall.