Stretch är ett konsultföretag inom IT och verksamhetsutveckling som förenklar företags processer så att maximalt av resurserna går till affären. Med grym teknik stretchar vi våra kunders verksamhet. Marknadens förändringar sätter kundernas kärnverksamhet på prov. Det innebär att invanda mönster behöver utmanas och då är vi där med marknadens ledande system och morgondagens processtöd. 

Genom åren har vi alltid arbetat med SAP, men vi är även experter på produkter som Atlassian, Unit4, Microsoft Office365, Qlik och Salesforce. Vår leveransfilosofi heter ”Små steg till affärsvärde” och vi älskar att dela med oss av vår kunskap.

 Stretch grundades 2002. Koncernen agerar på den skandinaviska marknaden med bolag i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Köpenhamn och Oslo. Totalt är vi ca 170 medarbetare.

Besök gärna vår hemsida för mer information: www.stretch.se

 

Monter E1:4
  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 09.30 Elektrons tillväxtresa med SAP Business ByDesign som möjliggörare Elektron designar och tillverkar musikinstrument som skickas ut över hela världen för att människor ska skapa musik. David Glans, Stretch Göteborg och Ann-Sofie Sträng, Elektron samtalar om Elektrons förändringsresa - från upphandling och implementering till effekterna av ett affärssystem från SAP.