SD Worx – en partner att lita på

SD Worx, tidigare Aditro, är ett ledande företag inom HR-tech som utvecklar, producerar och levererar kompletta lösningar inom lön och HR till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor.

Vi är ett team av bland annat HR- och lönespecialister, utvecklare, lönenördar, projektledare, implementeringsexperter, CX-experter och lösningsarkitekter. Vi jobbar på SD Worx för att vi gillar att utveckla och leverera lösningar som hjälper våra kunder in i en enklare vardag. Hos oss arbetare några av de bästa hjärnorna inom HRM-branschen.

Så här säger några av våra kunder:

”SD Worx var tydliga och samtidigt lyhörda mot vad vi behövde. De kom med egna förslag på lösningar och jag kunde lita helt på att de var insatta och visste vad de gjorde. Det kändes tryggt hela vägen.”

”Det största argumentet för att vi valde SD Worx som samarbetspartner är att de är kompetenta och har en stor kunskapsgrund efter så många år i branschen och att de har moderniserat sina system. Det känns att det är en leverantör som tänker framåt.”

“Med SD Worx så har kvaliteten gått upp och vår egen tidsåtgång har gått ned och det skulle jag säga kanske är det viktigaste, att vi kan fokusera på de sakerna som vi är bra på och SD Worx kan fokusera på lön,”

SD Worx erbjuder:

• Skalbara och flexibla system. Outsourcing eller hybridlösningar anpassade till ditt behov.
• Enda systemleverantörer som hanterar över 120 kollektivavtal. HR-system för medarbetarens hela anställning, från pre-boarding till avslut.
• System som fungerar på alla typer av plattformar.
• Implementation, rådgivning och konsulttjänster för SAP SuccessFactors. Internationella
lösningar för den globala organisationen.
• Certifierade enligt ISO 14001, 9001, 27001 och 27701 (hantering av personuppgifter). Vi granskas årligen för ISAE 3402 typ II-rapport.

Fler än 76 000 företag över hela världen litar idag på SD Worx som har drygt 75 års erfarenhet. SD Worx erbjuder lösningar i mer än 150 länder, beräknar lönerna för cirka 5 miljoner anställda och rankas bland de fem bästa HR-tjänsteleverantörerna världen över. De fler än 5 300 anställda på SD Worx är verksamma i 20 länder.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? – klicka här

Monter Nr 14
  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 10.45 4 strategiska steg mot en digital arbetsplats Sverige ligger efter resten av övriga Europa när det gäller digitalisering av arbetsplatsen. Saknar ni också en strategi för en digital arbetsplats? Efter ett antal år inom att utveckla processtöd inom HR-området har Magnus många goda exempel på när digitalisering fungerar och på riktigt underlättar. Men, utan strategi, kan nya lösningar trots goda intentioner skapa merarbete och frustration.