We Transform. SAP® Solutions into Value

Digital transformation hjälper företag att uppnå sin fulla potential – om den underliggande teknologin fungerar för användarna! Vi på NTT DATA Business Solutions designar, implementerar, driver och förbättrar kontinuerligt SAP-lösningar för att se till att de fungerar för företag – och dess anställda.

Vill du utvecklas, växa och bli mer framgångsrik? Vi hjälper dig med mer än bara ingående expertis om SAP-lösningar:  Som din engagerade partner hjälper vi med att knyta ihop dina möjligheter med den senaste teknologin – och erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för att få jobbet gjort så smidigt som möjligt. Vårt nära band med SAP och andra partners ger dig tillgång till innovativa lösningar och utveckling. Som en del av globala NTT DATA koncernen kan vi lösa samtliga projekt för dig.

Genom att vara aktiva i mer än 30 länder har vi gjort det möjligt för tusentals företag att bli mer effektiva under de senaste tre årtiondena. Våra 10 000 experter runtom i världen följer med dig på din resa mot en Intelligent Enterprise – oavsett vart du vill börja!

Våra kontor i Sverige är belägna i Stockholm och Göteborg, men vi hjälper företag över hela landet.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss