Ett internationellt företag med representation i 10 länder

MONITOR är Sveriges främsta affärssystem för tillverkande företag. MONITOR är ett komplett affärssystem, optimerat för tillverkande företag.
Med 40 års erfarenhet är vi den marknadsledande leverantören av affärssystem i Sverige. MONITOR utvecklas i nära samarbete med våra kunder. Därför är det både användarvänligt och kostnadseffektivt.

I Sverige sker all utbildning och försäljning i egen regi. Utanför Sverige har vi egna bolag och partners som sköter försäljning och utbildning. Idag finns vi representerade i Danmark, Norge, Finland, Estland, Litauen, Polen, Brasilien, Malaysia och Kina. MONITOR finns installerat hos över 3.300 företag. Flertalet av dessa installationer finns i Sverige men allt fler av våra kunder finns i andra länder. MONITOR är i dagsläget översatt till 13 språk.

Företaget har ca 190 anställda, varav merparten är stationerade på huvudkontoret i Hudiksvall. Där sker även all utveckling av programvaran.

Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande – klicka här

 

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 13.15 Effektiv planering och produktionsstyrning med MONITOR G5 Vi visar hur vi med MONITOR G5 tagit produktionsplanering till en ny nivå. Hur vi kan förutse och åtgärda leveransförseningar till kund. Och hur vi kan sköta den dagliga styrningen med digitala planeringstavlor för att effektivisera möten i produktionen.