Littlefish

Littlefish är SAP-partnern som levererar ett komplett koncept för e-handelsbolag, grossister och produktionsbolag.  Vårt koncept, som vi kallar för Littlefish Way, har sin bas i ERP-systemet SAP Business One och här ingår lösningar som underlättar och effektiviserar kundens processer. Några exempel på dessa lösningar är personalportalen Planfish, lagerskanningslösningen ScanOne, integrationer mot valuta- och faktura-hanteringssystem, webshopsintegration, och mycket mer. Vårt mål är att skapa trygghet och skalbarhet för våra kunder genom att samla flera delar av deras processer under samma leverantör. 

Förutom lång och gedigen kunskap inom branschen så drivs vi av en nyfikenhet och en vilja att alltid lära oss mer och att bli en del av våra kunders tillväxtresor. En mentalitet av att hjälpas åt genomsyrar hela företag; vi tycker om att jobba tillsammans och att dela med oss av vår kunskap. Det skapar en stark sammanhållning, men gör också att vi på ett ännu bättre sätt kan leverera bra lösningar till våra kunder. Vi är ett litet företag, men vi har stora drömmar och ännu större mål om att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund. Med den erfarenhet vi har så vet vi att implementeringsprojekt kan röra upp mycket känslor och tankar. Just därför finns vi med våra kunder både innan, under och efter projektets gång för att stötta och vägleda.

Littlefish grundades år 2006 i sommarstaden Halmstad, och här ligger huvudkontoret än idag. Sedan dess har vi expanderat till Göteborg och har idag 17 anställda. Vårt mål att fortsätta denna expansionsresa och att bli ännu fler anställda i framtiden. 

För mer information om oss – besök gärna vår hemsida