Levilo hjälper företag att effektivisera sina affärsprocesser genom att utnyttja affärssystemets fulla potential. . Vi erbjuder seniora applikationskonsulter, utvecklare och projektledare. Vår långa erfarenhet av IFS Applications™ gör att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster och vår servicedesk hjälper idag ett antal företag med både förvaltning och support av deras olika versioner av IFS Applications™.

Levilos applikationskonsulter är certifierade med gedigen IFS-kompetens, samt innehar verksamhetsbakgrund och erfarenhet från flera olika branscher. Våra projektledare har mångårig erfarenhet av IFS Applications™ och har ansvarat för implementationer, uppgraderingar och utrullningar.

Levilo är återförsäljare av IFS Applications™ inom grossist- och detaljhandel i Skandinavien, där Levilo erbjuder en optimerad paketering med kort implementationstid – Levilo Retail Package®.

Andra branscher där vi har stor erfarenhet är Infrastructure, Field Service och Life Science. Vårt huvudkontor ligger i Sollentuna norr om Stockholm och vi har även ett kontor i Luleå.

Besök gärna vår hemsida för att få mer information om oss