Jeeves – en helhetsleverantör av affärssystem

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag. Jeeves ERP kan installeras lokalt eller levereras som en molntjänst. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och har nu mer än 2400 kunder.

Kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi arbetar nära våra kunder, allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhets- produkt- och processexperter har lång erfarenhet av att hjälpa kunderna att bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves ERP är en affärssystemslösning som du kan växa med!

För att läsa mer om oss – klicka här

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 08.45 Hållbar innovation I världen pågår en omfattande transformation. Förändringar som skapar möjligheter till nya företagsvärden och genererar nya behov, inte minst inom ERP. För att veta vad vi ska göra imorgon, behöver vi förstå historien, kundernas behov och hur innovation ska förankras för att ge hållbara resultat.