Jeeves – en helhetsleverantör av affärssystem

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag. Jeeves ERP kan installeras lokalt eller levereras som en molntjänst. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och har nu mer än 2400 kunder.

Kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi arbetar nära våra kunder, allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhets- produkt- och processexperter har lång erfarenhet av att hjälpa kunderna att bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves ERP är en affärssystemslösning som du kan växa med!

För att läsa mer om oss – klicka här

Monter F1:4
  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 10.30 One size fits all...eller? När standardiserade molnlösningar och Best practice tar en alltmer dominerande ställning även hos producerande och distribuerande verksamheter finns det anledning att fundera över hur det påverkar bolagets konkurrenskraft. Är det verkligen bäst att göra som alla andra? Eller kan man låta varje företag förbli unikt, med hänsyn till deras individuella behov och val, och inkorporera det in i en flexibel lösning även i molnet?