Den digitala tidsåldern kräver att du har en IT-partner du kan lita på. En partner som förstår de digitala och verkliga utmaningarna inom din bransch och som hjälper dig att omvärdera ditt företag. En partner som är med dig från början till slut.

Med över 25 års erfarenhet känner itelligence SAP software inifrån och ut. Vi arbetar nära våra kunder för att kunna identifiera deras specifika behov och därefter framgångsrikt möta dem. Flera SAP utmärkelser, certifieringar och vår SAP Platinum Partner status är bevis på vår framgång. Från konsulttjänster till implementering och managed services – vi har över 7000 anställda över hela världen med kompetens att ta ditt företag framåt.

Som en del av NTT Data Group kan vi dra nytta av ett globalt nätverk med över 12000 SAP-specialister. Vår närvaro i 25 länder världen över säkerställer att vi alltid finns nära ditt företag. Dessutom betyder vårt starka band till SAP att vi alltid håller oss uppdaterade på de senaste innovationerna och kan hjälpa dig att dra nytta av dem. Oavsett vilken bransch du tillhör är vi en IT-partner du kan lita på i din resa genom den digitala transformationen. Tänk framåt. Gå längre.

Besök vår hemsida för mer information

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 08.45 SAP – Stort, dyrt, komplext och bara för de största bolagen? itelligence slår hål på myter med det som kallats SAP:s bäst bevarade hemlighet. Ett heltäckande affärssystem i molnet som hjälper mer än 4000 små och medelstora företag över hela världen. Vill du höra hur man på några månader kan få tysk kvalitet med de senaste innovationerna till ett rimligt pris?