Vi på Iptor Supply Chain Systems (tidigare IBS) vill träffa dig som idag funderar på hur er distributionsintensiva verksamhet kan effektiviseras med hjälp av ett nytt ERP system. Ditt företag kanske idag brottas med svårigheten att integrera alla era lösningar på ett effektivt sätt, eller vill du kunna erbjuda mobila lösningar till dina användare som har behov av det? Du kanske också funderar på om ni ska ha infrastrukturen hemma, eller köpa detta som en molntjänst?

Iptor har idag 1 250 kunder i mer än 40 länder och är en global ERP leverantör inom supply chain management, planering och logistik. Vi hjälper våra distributionsintensiva kunder att lösa deras mest komplexa utmaningar från finans och CRM till avancerad leverantörshantering, lager, distribution,  lagerhantering, tillverkning och montering.

Vår vision är att erbjuda förstaklassisk mjukvara och tjänster till våra existerande kunder, hitta nya kunder som har ett tydligt behov av lösningar inom supply chain samt erbjuda molnbaserade lösningar så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet.

För mer information besök: www.iptor.com