Infor är en global programleverantör och strategisk teknologipartner som hjälper 90 000 kunder världen över att att stärka sin verksamhet, driva tillväxt och snabbt anpassa sig till förändringar i organisationen.

Vi erbjuder djup branschkunskap och industrispecifika applikationer, utvecklade med senaste teknologi som ger en rik användarupplevelse.

Våra affärslösningar är rika på funktionalitet och vår kompetens baseras på djup branschkunskap.

Besök gärna vår hemsida för att få mer information om oss

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 08.45 Bli mer agil genom standardisering – dröm eller verklighet? Hur kan cloud och standardisering öka möjligheten att bli mer agil och kostnadseffektiv. Infors digitaliseringsexpert Håkan Strömbeck berättar om vad som är viktigt att tänka på i en allt mer föränderlig värld. Där frontend mot kunderna förändras i ett rasande tempo och där bassystemen måste följa med.
  • 15.15 Hur man arbetar effektivt och proaktivt i modernt gränssnitt Helena Vinge, berättar om Infor M3 och hur du kan bli effektiv och proaktiv i ett modernt användargränssnitt. Helena visar även en glimt av Infors BI lösning Birst, som är integrerad med M3, liksom Infors satsning på digitalisering och AI.