Idag är Implema Sveriges ledande specialist på att implementera affärssystem snabbt, och vi arbetar med standardlösningar byggda på SAP och Dynamics 365.

Vår övergripande arbetsmodell, Implema Way, och vår projektmetodik, Implema Instant, är en viktig del av vår framgång. Men den viktigaste framgångsfaktorn är våra ytterst kompetenta och trevliga medarbetare runt om i landet. Vi var sammanlagt mer än 130 stycken senast vi räknade. Antagligen är vi ännu fler när du läser detta. Vårt huvudkontor ligger ett stenkast från Stockholms Central och vi har ytterligare tio kontor i Sveriges större städer, samt eget driftcenter i Örebro. Syftet med många kontor är dels att finnas nära våra kunder, och dels att bidra till ett levande Sverige genom att erbjuda arbetsplatser för våra medarbetare i olika regioner.

Bolaget ägs fortfarande av de fyra grundarna, och allihop är aktiva i bolaget. Det stärker oss långsiktigt och påvisar kontinuitet. Vi omsätter cirka 220 miljoner kronor och har siktet inställt på fortsatt stabil tillväxt.

För att läsa mer om oss – klicka här