HiBobs uppdrag är att omvandla organisationers arbetssätt i det moderna arbetslivet med HR-programvaran Bob. Plattformen är skapad för att vara intuitiv och användarvänlig – vilket lett till att Bob har blivit förstahandsvalet för flera tusen moderna, medelstora och multinationella företag.

 

Bob banar väg för framtidens arbetsplats med sin kraftfulla, smidiga teknik, och samlar alla komplicerade HR-processer i ett revolutionerande och användarvänligt verktyg som omfattar alla medarbetare i företaget. HiBob grundades 2015 och används av över 3 000 moderna, mellanstora företag med över 600 000 medarbetare på plattformen. Plattformen kan dessutom enkelt anpassas efter organisationens skiftande behov.

 

Med Bob kan ni lätt effektivisera de globala core HR-processerna, som onboarding, prestationshantering, personalplanering och ersättningshantering. Det görs med automatiserade arbetsflöden som sparar värdefull tid.

 

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss

Monter Nr 3
  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 12.00 Från Excel till Excellence: En Sambla Group - fallstudie från HiBob Sambla Groups resa med Bob är ett inspirerande exempel på vad som kan uppnås när en modern HR-lösning anpassas till en organisations behov. Ta del av berättelsen om hur Sambla Group gick från att bland annat kämpa med gamla processer och förlorad tid, till att uppnå HR-spetskompetens i en strömlinjeformad verksamhet som främjar organisationens fokus på strategiska och värdeskapande initiativ. Ta del av en anmärkningsvärd fallstudie, samt få insikter, inspiration och praktiska tips för din egen organisations förändringsresa.