Visst är det viktigt att välja rätt HR system, men att välja en lämplig partner för just din verksamhet är minst lika viktigt! Gavdi har under sina 20år på marknaden fokuserat på långsiktiga kundrelationer, vårt fokus på kundnöjdhet har bidragit till att vi idag är den största dedikerade leverantören av HR lösningen SuccessFactors i EMEA regionen.

SuccessFactors är en kompatibel molnbaserad HR lösning som kan stötta dig och din verksamhet igenom hela medarbetarlivscykeln. Skalbarheten i lösningen tillåter dig att växa i din takt och investera endast i dem HR processerna som är prioriterade just idag.

Med vår minsta kund på 350 anställda och den största på 24 000 anställda kan vi tryggt påstå att SuccessFactors passar dig oavsett storlek.

Se gärna på vår film >>

 

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 14.30 Interaktivt rollspel mellan chef och medarbetare med fokus på internkarriärsutveckling I detta rollspel får ni se på när chefen Anna ger sin medarbetare Mariana en befordra baserat på goda prestationer. Anna kommer att gå in i företagets HR system SuccessFactors och se hur pass bra Mariana har presterat mot sina mål under sin tid på företaget och ge henne den nya rollen. Mariana kommer ur medarbetarens perspektiv att gå in i sin egna profil på SuccessFactors och uppdatera sina nya mål.