Creating Digital Advantage
På EVRY arbetar vi varje dag för att göra det vår vision säger: Creating Digital Advantage for Tomorrow’s Leaders. Tillsammans med våra kunder, stora som små, löser vi affärsutmaningar, hittar nya möjligheter och driver idéer framåt. Det har resulterat i att vi står bakom många innovationer som har förändrat och förenklat människors vardag.

 

Att addera värde till våra kunders digitaliseringsresa är A och O för oss.
Vi vet att varje bransch och verksamhet är unik, därför jobbar vi kundorienterat och bygger lösningar anpassade för olika branscher och företagsstorlekar. Inom vår konsultorganisation, Business Application utnyttjar vi kraften från marknadens ledande ERP-system och kompletterar med den erfarenhet vi byggt upp från ett stort antal lyckade kundimplementationer.

Med skräddarsydda, kundanpassade och branschunika lösningar baserat på ”best practice” kan vi addera ett stort värde i ERP leveransen. Vi ser det som en förädlingsprocess där vi tar något som är bra och gör det ännu bättre genom att addera branschkunskap och teknisk kompetens från ett starkt konsultteam. På så sätt kan vi leverera skalbara digitala lösningar och tjänster som möter dagens och morrondagens behov för din digitala transformation.

 

Möt oss i monter G 1:2

Är du nyfiken på hur ett affärssystem i världsklass kan få din verksamhet att nå nya höjder av effektivitet och lönsamhet? Besök oss i vår monter G 1:2, där vi under dagen representerar med kunskap och erfarenhet av Microsofts portfölj med Dynamics 365 Business Central i fokus.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida