Cv Partner – Det nya sättet att hantera era CV:n och Referensprojekt

– Effektiv förvaltning av kunskap och erfarenhet inom organisationen

– Dynamisk export till mallar i Word, PowerPoint och PDF

CV Partner är ett verktyg för dem som säljer kunskap eller erfarenhet som en tjänst, ett projekt eller på timbasis. Alla företag som för närvarande har CV:en, referenser och expertis som sparas som Word eller pdf-filer, antingen lokalt eller i filsystem har nytta av CV Partner. Systemet leder till mer konsekventa och bättre data samt effektiviserar processen med att uppdatera och förvalta alla som arbetar på ett projekt eller en timme oavsett om du är konsult, IT, telekom, konsulttjänster, design, marknadsföring, PR, en advokat, bokföring eller revision så kommer du att gynnas av hur CV Partner ger full kontroll över företagets CV och projektreferenser.

Skickar du offentliga anbud och offerter? Med CV Partner kan du enkelt skräddarsy CV:n till anbudet, och exportera CV:n samt referenser i anbuds specifika mallar.

Att ha bra kvalitet CV / CV och fallstudier kan vara den avgörande faktorn i ett bud eller förslag. Vill du förbättra den övergripande kvaliteten på CV-erna i ditt företag?

Med CV Partner är det enklare att leverera anpassade CV:en och referenser för offerter och anbud. CV Partner har stöd för både skräddarsydda och offentliga mallar. CV Partner används av ledande konsulter, konsult-, ingenjörs- och advokatbyråer.

Ta gärna del av vår film om oss:

Besök gärna vår hemsida och läs mer om oss

 

 

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 15.45 Arbetar du med CV:n och Referensprojekt för anbud och offerter? Om ja, så kan du lära dig hur du kan spara tid och vinna mer affärer för ditt företag. Om ditt företag behöver hålla reda på dina anställdas kompetenser och erfarenheter samt inkludera CV:n eller/och Referensprojekt för anbud och offerter, kan du dra nytta av att ha CV-partner i din organisation. Under den här sessionen kommer CV Partner att dela med sig av bästa praxis när det gäller att vinna fler affärer för din konsult eller professionella tjänster.