CGI är ett av världens största företag inom IT och affärsverksamhet. Vi drivs av insikter och arbetar inom 21 branscher och från över 400 platser runt om i världen, där vi levererar kompletta, skalbara och hållbara IT-och affärstjänster som utformas global och levereras lokalt.

Med mer än 30 års erfarenhet av HR-system kan vi erbjuda kompletta HR-system för företag eller offentliga organisationer och myndigheter. Vår kärnverksamhet bygger på att minska sårbarheten och öka effektiviteten, säkerheten och kvalitén i organisationers HR-system och HR-processer. Tack vare våra många kunders olika behov, önskemål och arbetssätt har vi byggt en stark position på den svenska marknaden baserad på bred kompetens och mångårig erfarenhet.


I ett systemlandskap som ofta präglas av komplexa lösningar och flera olika system är det tryggt att veta att det finns heltäckande HR-system. CGI erbjuder kompletta HR- plattformar för den privata och offentliga sektorn för att hantera samtliga HR-processer. HR-systemen omfattar allt inom rekrytering, anställning, introduktion, mål- och prestation, utbildning, succession och arbetsmiljö – integrerade i moderna molnlösningar som givetvis följer svenska lagar och kollektivavtal.

 

HR-systemen är modulbaserade, vilket betyder att ni väljer och betalar endast för de HR-moduler ni har behov av, vilket är en unik möjlighet för att hålla nere kostnaderna och samtidigt få en kundanpassad helhetslösning. Det är enkelt att nå våra HR-system eftersom alla HR-uppgifter finns tillgängliga på webbportaler som nås via datorn, mobiltelefonen och surfplattan.

Ett av de system vi levererar är SAP SuccessFactors och SAP är en av CGIs globala partners. Vi har idag ca 4000 anställda som arbetar med SAP runt om i världen, varav ca 200 i Norden. I Sverige är vi guldpartner till SAP och har även blivit tilldelade Business Partner of the Year av SAP år 2021 och 2022 vilket vi är väldigt stolta över.

 

För mer information – läs här: Global leverantör av tjänster inom IT & affärsprocesser | CGI Sverige

HR-Systemdagen 2024

Monter Nr 7
  • Tid Rubrik Beskrivning