Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Forum Affärssystem 2023

16 maj

Forum Affärssystem & HR          thumb3

Kom och möt Sveriges alla ledande leverantörer och system

För 18:e året sedan 2004 genomför vi vår konferens och utställning Forum Affärssystem. Liksom tidigare år har vi samlat de ledande leverantörerna till en gemensam konferens där du som besökare under en dag har möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar.

Med stöd av våra utställare och oberoende rådgivare får du en unik möjlighet till att undersöka och få svar på frågor kring Affärssystem. Står du inför en upphandling är detta ett utmärkt tillfälle till att få en överblick av marknaden och kunna jämföra systemen från de olika leverantörerna.

Var?

Sheraton Hotell, Stockholm

När?

Den 16 maj 2023

Evenemang-navigering

Registrera din biljett här

Registrering av biljetter öppnar inom kort.

Filmen om Forum Affärssystem

Forum Affärssystem är Sveriges största evenemang som är fokuserat på föreläsningar, systempresentationer och utställning av Affärssystem. Detta är ett unikt tillfälle till att kunna få möta de ledande leverantörerna och få information om deras system, nyheter och aktuella trender.

Se filmen från vår senaste konferens och utställning:

Program

Vår registrering är öppen hela dagen och du är välkommen när det passar dig bäst.Totalt genomförs ett 30-tal seminarier och föreläsningar vid konferensen. Som besökare har du fri tillgång till utställningsdelen och samtliga seminarier. Du väljer själv vilka presentationer och föreläsningar du vill besöka. Du behöver ej förboka presentationer utan kan bestämma detta på plats. Även Enskilda möten för rådgivning kan bokas på plats. .

 

Tider       Aktiviteter


08:00    Registrering samt kaffe, utställningen öppnar

09:00    Keynote: Affärssystem 2023 – Marknad, trender och framtid

09:30    Kaffepaus

…………kaffekopp

10:00    Keynote: Framtidens systemlösningar del 1 

11:00    Paus

11:30    Systempresentationer – pass 1

12:00    Lunch och utställning

…………….tallrik

13:00    Keynote: Framtidens systemlösningar del 2

14:00    Kaffepaus

..………….kaffekopp.

14:30    Systempresentationer – pass 2

15:00    Paus

15:30    Systempresentationer – pass 3

16:00    Paus och mingel

16:30    Keynote: Förändringsledning – hur du lyckas med ditt införande

17:00    Fri buffé och dricka
…………
buffe 

18:00    Konferensen stänger

Nyheter och trender

_D2X_5301_l.

Nyheter och trender

Under konferensen har du möjlighet att lyssna till ett flertal spännande och intressanta föreläsningar.

Våra medverkande utställare och leverantörer presenterar sina nyheter och våra analytiker presenterar aktuella trender inom affärssystem och HR-system.

Rapport

Affärssystem i Sverige
Under konferensen kommer Skandinaviens ledande oberoende analys- och konsultfirma HerbertNathan & Co att presentera sina analyser av den svenska marknaden för affärssystem och HR-system.

Systempresentationer/föreläsningar

_D2X_5314_l

Din biljett har du tillträde till hela konferensen med utställning och samtliga systempresentationer av Affärssystem.

Totalt genomförs +20 presentationer av våra medverkande utställare. Seminarierna genomförs i direkt anslutning till utställningen med ett urval av 6 parallella presentationer samtidigt.

Du väljer själv vilka presentationer du vill besöka och planerar dagen efter dina egna egna intressen.

_D2X_5309_l.

Varje föreläsning pågår i 30 minuter varefter du har möjlighet för att stanna kvar och prata med föreläsaren, besöka utställningen eller förflytta dig till nästa systempresentation.

 

 

 

Leverantörsmöten

DSC_0282_l.

Vi erbjuder möjlighet till att förboka enskilda möten med våra utställare under konferensen.

Genom att förboka ett möte kan du planera ditt besök mer effektivt och undvika köer och väntetid under konferensen.

Förbokade möten sker med utvalda leverantörer i enskildhet i angränsande konferenslokaler.

Bokning:
Förbokning av enskilda leverantörsmöten sker genom att i förväg skicka oss ett kontaktmail med förfrågan om leverantörer och tider.

>> Klicka här för att komma till vårt kontaktmail

Rapporter

Rapport.

Som besökare får du möjlighet att ta del av de marknadsanalyser inom Affärssystem och HR-system som HerbertNathan & Co regelbundet genomför och publicerar för den svenska marknaden. Rapporterna är genom ett lokalt fokus med djup och bredd helt unika och saknar motsvarighet på den nordiska marknaden.

Analyserna täcker fler än 40 olika Affärs- och HR-system på den svenska spindel1marknaden och omfattar beskrivning och analys av de leverantörer som står bakom de enskilda systemen med karaktär och värdering av respektive system samt belysning av kundsegment, partners, marknadsandelar, försäljning, priser, implementering, teknik och många fler perspektiv.

Rapporterna finns tillgängliga för såväl läsning som försäljning under konferensen och som besökare till vår dagkonferens har du möjlighet att köpa rapporterna till ett förmånligt konferenspris.
Följande rapporter finns tillgängliga för läsning och försäljning:

spindel2Affärssystem i Sverige

– Beslutstödsystem i Skandinavien

– Budgeting systems in Sweden

HR-System i Sverige

Affärssystem för små- och medelstora företag

Ekonomi, Löne- och HR-system för Kommuner

– Microsoft Dynamics AX i Skandinavien

– Lönesystem i Sverige

– RPA (Robotics) in Sweden

Vill du få mer information om rapporterna? Besök hemsidan till HerbertNathan & Co

Utställare

Bokning av utställare pågår.

Utställning

_D2X_5584_l

Som besökare med heldagsbiljett har du fri tillgång till vår utställning där du kan träffa leverantörerna och mingla med övriga besökare.

Totalt medverkar ca 30 olika utställare och partners med egna utställningsmontrar där du kan ta del av deras system och erbjudanden.

Utställningen ligger placerad i direkt anslutning till lokalerna där föreläsningar och systempresentationer genomförs samt våra caféer och lunchbuffé.

Du har därför allt samlat när du ska förflytta dig mellan de olika aktiviteterna.

_D2X_5595_l

Detta är ett unikt tillfälle till att på samma dag kunna möta och få information av alla de leverantörer och system som kan vara intressanta för en kommande upphandling och byte av system.

Fri rådgivning

herbertnathanco

.

.

Det finns många svårigheter och frågetecken inför en upphandling och ett systembyte. Utnyttja tillfället till att rådfråga Sveriges mest erfarna oberoende upphandlingskonsulter och projektledare. Samtliga konsulter hos HerbertNathan & Co har mellan 15-25 års erfarenhet  av upphandlingar och projektledning vid införande av Affärssystem och HR-system. Konsulterna och analytikerna hos HerbertNathan & Co finns på plats under hela konferensen och bistår med kostnadsfria samtal och råd till konferensens besökare.

Bokning:
Bokning av tid för rådgivning kan med fördel ske i förväg. 
Skicka ett mail info@forum4it.se så återkommer vi med en ledig tidpunkt för ett enskilt möte.

Rapport


HerbertNathan & Co
publicerar regelbundet marknadsanalyser av branschens ledande leverantörer inom affärssystem, lön och HR. Rapporterna Affärssystem i Sverige och HR-System i Sverige täcker fler än 40 olika system på den svenska marknaden med heltäckande information om leverantörerna och deras system och partners.

Öppettider

Sheraton
.

Datum:          16 Maj 2023

Plats:             Sheraton Hotell, Stockholm

Tider:             08:00             Registrering samt kaffe, utställningen öppnar

.                      12:00-13:0   Lunch

.                      17:00             Kvällsbuffé

.                      18:00             Konferensen stänger

Vägbeskrivning

kartasheraton

Att promenera från Centralstationen
En kort promenad som tar bara några minuter; Gå ut genom huvudentrén och följ Vasagatan till höger i riktning mot vattnet. På vänster sida ser ni Sheraton Stockholm Hotel som är beläget på Tegelbacken 6, precis i hörnet av Vasagatan och Tegelbacken.

Arlanda Express
Det snabbaste sättet att ta sig mellan Stockholm och Arlanda flygplats är att åka snabbtåget Arlanda Express. Resan tar endast 20 minuter och tåget går cirka 4-6 gånger per timme från tidig morgon till midnatt. Arlanda Express tar dig mellan flygplatsens alla terminaler och Stockholms Centralstation, som är belägen bara ett par minuters promenad från Sheraton Stockholm Hotel.

Att köra västerifrån
Ta E18 mot Stockholm följ sedan E4 söder ut och välj avfarten mot Södermalm och Centrum. Fortsätt längs Klarastrandsleden, efter andra tunneln svänger ni av mot Tegelbacken där ni ser Sheraton Stockholm Hotel.

Att köra söderifrån
Ta E4 mot Stockholm. Följ Essingeleden mot Stockholm Centrum och kör till höger efter tunneln. Kör Norr Mälarstrand, åk förbi Stadshuset och vidare till Tegelbacken där Sheraton Stockholm Hotel ligger.

Parkeringsmöjligheter
Ett garage med 200 platser finns beläget under hotellet. Parkering kostar ca 400 SEK per dygn. Garaget är öppet mellan 05:00 och 01:00 och bilar kan köra ut 24 timmar per dygn.

Information utställarplats

Detaljer

Datum:
16 maj

Arrangör

Forum Affärssystem
E-post:
info@forum4it.se

Plats

Sheraton Hotell Stockholm
Tegelbacken 6
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Partners

Utställare