HR-Systemdagen test

Sveriges mest populära konferens och utställning av HR-, Personal- och Lönesystem

HR-Systemdagen

Vi samlar Sveriges just nu ledande leverantörer av HR-, Personal- och Löne-system. Detta är konferensen för dig som planerar att upphandla ett nytt HR-system.

 

Leverantörerna presenterar Förtäringårets nyheter och ger besökarna en inblick i hur framtidens system kommer att se ut.

 

 

AffärssystemPå plats finns även oberoende experter som ger kostnadsfria råd och tips till de besökare som vill få information om leverantörerna och de olika systemen.

 

 

Mingel

Missa inte detta tillfälle till att få en översikt av marknaden samt få delta på presentationer av de senaste nyheterna och aktuella trender.

 

 

Vårt evenemang har genomförts varje år sedan 2004 och är helt inriktat på att samla leverantörer och ge information till de företag och organisationer som planerar att börja en upphandling eller byte av ett affärssystem eller ett HR-system. Genom att vi kontinuerligt utvecklat evenemanget i samråd med våra besökare och utställare kan vi erbjuda en heldag med intressanta föreläsningar och möjligheter till informationsutbyte och erfarenhetsutbyte. Genom att du planerar ditt besök i förväg kan du utnyttja dagen effektivt och få med dig värdefull information och kontakter hem efter besöket. Missa inte detta unika tillfälle att få träffa de just nu ledande leverantörerna på den svenska marknaden gällande affärssystem och HR och få möjlighet att utbyta erfarenheter med andra kunder samt få goda råd av erfarna och oberoende rådgivare. Detta är en dag där du får svar på alla dina frågor. Förbered dig väl och ta gärna med hela projektgruppen till denna viktiga dag!