Affärssystem startsida

Sveriges mest populära konferens och utställning av Affärssystem samt Löne- och HR-system

AffärssystemDetta är 16:e gången vi samlar Sveriges ledande leverantörer av Affärssystem, HR-system, Lön och Tid. Konferensen och utställningen har blivit den årligt återkommande och givna samlingsplats för många besökare och utställare.

 

Leverantörerna presenterar Förtäringårets nyheter och ger besökarna en inblick i hur framtidens system kommer att se ut. Du kan välja mellan 40 olika intressanta och spännande föreläsningar och presentationer.

 

På plats finns även oberoende experter som ger kostnadsfria råd och tips till de besökare somAffärssystem vill få information om leverantörerna och de olika systemen. Detta är konferensen för dig som planerar att påbörja upphandling och införande av ett nytt Affärssystem eller HR-system.

 

Mingel

Hela marknaden är på plats för att presentera de ledande systemen. Missa inte detta tillfälle till att få en översikt av marknaden samt få delta på presentationer av de senaste nyheterna och aktuella trender.

 

Vårt evenemang har genomförts varje år sedan 2004 och är helt inriktat på att samla leverantörer och ge information till de företag och organisationer som planerar att börja en upphandling eller byte av ett affärssystem eller ett HR-system. Genom att vi kontinuerligt utvecklat evenemanget i samråd med våra besökare och utställare kan vi erbjuda en heldag med intressanta föreläsningar och möjligheter till informationsutbyte och erfarenhetsutbyte. Genom att du planerar ditt besök i förväg kan du utnyttja dagen effektivt och få med dig värdefull information och kontakter hem efter besöket. Missa inte detta unika tillfälle att få träffa de just nu ledande leverantörerna på den svenska marknaden gällande affärssystem och HR och få möjlighet att utbyta erfarenheter med andra kunder samt få goda råd av erfarna och oberoende rådgivare. Detta är en dag där du får svar på alla dina frågor. Förbered dig väl och ta gärna med hela projektgruppen till denna viktiga dag!