På UNIT4 är vi stolta över att utveckla produkter och tjänster som hjälper dynamiska organisationer att anpassa sig till de alltmer snabba förändringarna som man står inför. Enkelt, snabbt och kostnadseffektivt. Vår strävan är att sätta en ny global standard för IT-baserade affärssystemlösningar, och med digitalisering  högt på agendan. Vi har bland annat introducerat världens första digitala assistent för affärssystem, Wanda, på marknaden för stötta automatiseringen av administrativa processer. Vi bidrar inte bara till en kostnadssmart och effektiv verksamhet, utan också till långsiktigt lågt TCO (Total Cost of Ownership). Vår tagline ”in business for people” lyfter fram vårt fokus på att skapa användarvänliga lösningar  – människor ska inte behöva anpassa sig efter tekniken, utan tvärtom! Vi är extra starka inom tjänsteintensiva organisationer, offentlig sektor, utbildning, ideella organisationer, fastighet, byggbranschen, och finans, men våra tusentals kunder finns inom nästan alla industrier.

Med många års erfarenhet kan vi även tryggt påstå att vi kan erbjuda ett molnbaserat affärssystem av högsta kvalitet, och vi ser till att ditt företag till fullo kan utnyttja de skalfördelar som finns av en centraliserad och professionell drift. Vi är även stolta vinnare av ”Årets affärssystemprojekt 2017” tillsammans med Lantmännen!

Med verksamhet i 26 länder, och med ca 4200 anställda, omsätter koncernen nära 600 miljoner euro. UNIT4 har sitt huvudkontor i Utrecht, Nederländerna, och den svenska organisationen har ca 400 anställda.

För att läsa mer om oss – klicka här

 

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 09.30 Smart automatisering – frigör tid för annat! En sak är säker – vi kommer i framtiden ha en helt annan relation till våra affärssystem än vad vi har idag. Med artificiell intelligens vill vi underlätta att proaktivt automatisera och utföra repetitiva arbetsuppgifter. Det är hög tid att låta den digitala utvecklingen hjälpa oss frigöra tid för annat.