Sympa HR är med dig i alla stadier av en karriär

Sympa HR är ett agilt molnbaserat HR-system som tillåter dig att integrera alla dina personalrelaterade processer i en samlad lösning (rekrytering, HRM & HRD). Sympa HR sparar tid och förbättrar effektiviteten för din verksamhet. Systemet ser till att du kan fokusera på personalutveckling och andra viktiga arbetsuppgifter som är lönsamma för din verksamhet. Att investera i ett HR-system som tillgodoser ditt företags behov blir snabbt en lönsam affär. Sympa HR – makes your business smile.

Läsa mer om Sympa HR

Sympa används i 50 länder och i över 300 organisationer. Det har mer än 100 000 användare på 13 olika språk. Ta del av dina kollegors åsikter om hur ett HR-system bör vara uppbyggt. De är de sanna experterna när det gäller varför du också bör välja Sympa HR.

Läsa Sympa HR framgångshistorier

Vi förstår tillväxt och vad den kräver

Även vi startade från noll och växte till en global aktör genom en rad tillfälligheter. Sympas medarbetare vill växa och förändra världen.

Vi vill hjälpa dig genom att tillhandahålla verktyg för effektiv personalledning som stöder din verksamhet. Vi är också arbetsgivare och vårt mål är att leva som vi lär. Vi strävar efter en betydande tillväxt och en stadig förankring på den internationella marknaden.

Se video – klicka här

För att läsa mer om oss – klicka här