Sigma är det ledande IT-tjänsteföretaget för kunder som kräver en stark lokal närvaro och global leveranskapacitet. Resultatet av våra insatser märks i deras effektivitet och innovationskraft. Vi gör var kunds verksamhet smartare!

Med Microsoft Dynamics AX från Sigma får du som kund en heltäckande och användarvänlig lösning med stöd för samtliga affärsprocesser.

För att läsa mer om oss – klicka här

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 08.45 CRM - Kunskap och insikt om kunderna är ett av företagens viktigaste tillgång Viktiga prioriteringar för framtiden är att kunna följa kundflöde och kundlivscykler, för att koppla ihop sälj- och kundprocesserna med de digitala kanalerna. Sigma berätta om erfarenheter kring hur man kan få ut mer av sitt CRM arbete. Vi visar från olika case samt ger tips hur man kan arbeta för att få nöjdare kunder och öka sin lönsamhet.
  • 13.15 Sigma och Connected Field Service Med Connected Field Service tillsammans med ”Azure IoT suite” ges du möjligheten att övervaka produkter och enheter ute på fältet eller hos dina kunder. Sigma visar hur man i tidigt skede kan fånga upp eventuella problem och med automatiserad schemaläggning skicka ut en servicetekniker med rätt kompetens och verktyg till rätt plats i rätt tid.