Monter E6:8

Vårt fokus är att utveckla våra kunders verksamhet med utgångspunkt i affärssystemen. Vi erbjuder heltäckande affärssystemslösningar för Dynamics AX, Dynamics 365 for Operations, Dynamics NAV, Bison och PRMS

För oss på Orango är det övergripande målet att göra våra kunder framgångsrika. Vi har haft förmånen att under många år ha kunder som är några av de mest spännande och framgångsrika företagen i Sverige. Detta har resulterat i att vi idag är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med drygt 110 anställda. Vi har kontor i Malmö, Helsingborg Kristianstad och Stockholm men jobbar med kunder över hela landet.

Välkommen att besöka vår hemsida – klicka här

Tid

Rubrik

Beskrivning

08:45

Hur snabbt kan man komma igång med ett modernt affärssystem?

En tydlig trend inom ERP är att minska tiden för införandet. Hör hur Orango med sitt paketerade erbjudande baserat på Microsoft Dynamics NAV- EasyStar, genomför lyckade projekt till ett fast pris. Hör också hur metoden och arbetssättet minskar införandetiden för traditionella projekt.

10:45

Bison – byggt för partihandel

Framgångsrika företag lägger största delen av sin IT-budget på att kontinuerligt förbättra och utveckla sin verksamhet. Är ert affärssystem ett hinder för företagets utveckling? Hör hur affärssystemet Bison kan stödja er i att utveckla just er affär.

15:15

Analys i molnet med Power BI och D365 for Operations

Martin Cederbom, lösningsarkitekt i D365 for Operations, har under många år implementerat affärssystemslösningar åt kunder med höga krav på sina beslutsstöd. Här beskriver han bl.a. nyttan av Power BI och vad som händer med Power BI i D365 for Operations samt hur man kan kombinera data för att dra slutsatser.

Besöksadress: Stortorget 9, Malmö

Kontakt: Carolina Jarl

Telefon: 070-744 57 97

E-post: carolina.jarl@orango.se