Monter R1

OneStop Reporting

Med OneStop Reporting får du en skräddarsydd lösning som tillgodoser dina behov inom rapportering, budgetering och analys. Våra produkter är fullt integrerade med marknadens ledande ERP-system så att du kan utforma rapporter och budgetar med direkt åtkomst till alla data i ERP-systemet, inklusive användaranpassade tabeller och fält. Våra produkter kombineras till ett produktpaket som passar just dig och din verksamhet.

Rapportering

OneStop Reportings rapporteringslösning ger dig en unik möjlighet att skräddarsy rapporterna du behöver och omedelbart få åtkomst till relevanta data. Med hjälp av olika stödfunktioner kan du utforska uppgifterna i detalj och enkelt dela rapporter med andra kollegor.

Budgetering

OneStop Reportings uppfattning är att en flexibel budgetprocess, anpassad efter din verksamhet, låter dig budgetera på ett optimalt sätt. Den webbaserade budgetlösningen som OneStop Reporting erbjuder ger dig full frihet att utforma budgetmodellen precis som du vill och att registrera budgetdata i realtid på nätet.

Analys

Rapporteringsverktygen från OneStop Reporting ger ovärderlig insikt i ditt affärsområde genom skräddarsydda rapporter och budgetar. Målet är att denna insikt ska ge ett solitt beslutsunderlag, baserat på väldokumenterade fakta.

Besök gärna vår hemsida för mer information

Tid

Rubrik

Beskrivning

14:00

Business Intelligence med OneStop Reporting

OneStop Reporting är en komplett Business Intelligence lösning med moduler för rapportering, budgetering samt dashboards. Vi vill ge dig en livedemonstration av hur du kan skräddarsy dynamiska rapport- och budgetmallar med direktkoppling till affärssystemet, som presenteras via en webbportal.

Besøksadresse: Østensjøveien 32, Oslo

Kontakt: Kimberly Phan

Telefon: 67 43 01 43

E-post: kimberly@onestopreporting.com