Monter A8:9

Är transporter viktiga för ditt företag? Är du mån om att allt från bokning till uppföljning sker så smidigt och effektivt som möjligt? Använder företaget någon typ av affärssystem? I så fall har vi lösningen: det inbyggda TA-systemet.

LogTrade 2.0 är marknadens modernaste molnsystem för transportadministration. Du kan enkelt välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid.

Det som skiljer LogTrade 2.0 från konkurrerande TA-system är att vår lösning är inbyggd i affärssystemet. På så sätt slipper du hantera två produkter. Samtidigt sparar företaget tid och pengar.

LogTrade 2.0 har stöd för fler än tusen transportörer i Norden. Och det är enkelt för ditt företag att lägga in egna samarbetspartners. En annan fördel är att TA-systemet passar alla transportbehov – från en handfull till tusentals sändningar per dag.

Tid

Rubrik

Beskrivning

10:45

Hur kan Digitalisering SPARA TID & SÄNKA KOSTNADER i era Transportprocesser?

Vi kommer i denna presentation ge dig insikter om hur du och din organisation kan AUTOMATISERA processer för minskat manuellt arbete med uppemot 90%, Dela information digitalt om ORDERSTATUS till kunder & andra,
ÖKA VISIBILITET & kontroll över DIREKT- och INLEVERANSER från leverantörer

Besöksadress: Jungmansgatan 12, Malmö

Kontakt: Karl Björk

Telefon: 0708-618408

E-post: karl.bjork@logtrade.se