Är transporter viktiga för ditt företag? Är du mån om att allt från bokning till uppföljning sker så smidigt och effektivt som möjligt? Använder företaget någon typ av affärssystem? I så fall har vi lösningen: det inbyggda TA-systemet.

LogTrade 2.0 är marknadens modernaste molnsystem för transportadministration. Du kan enkelt välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid.

Det som skiljer LogTrade 2.0 från konkurrerande TA-system är att vår lösning är inbyggd i affärssystemet. På så sätt slipper du hantera två produkter. Samtidigt sparar företaget tid och pengar.

LogTrade 2.0 har stöd för fler än tusen transportörer i Norden. Och det är enkelt för ditt företag att lägga in egna samarbetspartners. En annan fördel är att TA-systemet passar alla transportbehov – från en handfull till tusentals sändningar per dag.

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 14.00 LogTrade - TA-systemet som jobbar åt dig inbyggt i ditt affärssystem Vi berättar om vårt TA-system och hur vi kan hjälpa er genom de olika faserna när ni skickar gods; Planera, Skicka, Spåra och Analysera. Ni expedierar era sändningar från ert affärssystem, utifrån kundens egna val från vår fraktcheckout. Och givetvis hur ni kan dela data med alla inblandade parter.