Monter P1

Levilo hjälper företag att effektivisera sina affärsprocesser genom att utnyttja affärssystemets fulla potential. . Vi erbjuder seniora applikationskonsulter, utvecklare och projektledare. Vår långa erfarenhet av IFS Applications™ gör att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster och vår servicedesk hjälper idag ett antal företag med både förvaltning och support av deras olika versioner av IFS Applications™.

Levilos applikationskonsulter är certifierade med gedigen IFS-kompetens, samt innehar verksamhetsbakgrund och erfarenhet från flera olika branscher. Våra projektledare har mångårig erfarenhet av IFS Applications™ och har ansvarat för implementationer, uppgraderingar och utrullningar.

Levilo är återförsäljare av IFS Applications™ inom grossist- och detaljhandel i Skandinavien, där Levilo erbjuder en optimerad paketering med kort implementationstid – Levilo Retail Package®.

Andra branscher där vi har stor erfarenhet är Infrastructure, Field Service och Life Science. Vårt huvudkontor ligger i Sollentuna norr om Stockholm och vi har även ett kontor i Luleå.

Besök gärna vår hemsida för att få mer information om oss

Tid

Rubrik

Beskrivning

13:15

Framgångsfaktorer för ett lyckat affärssystemprojekt – risker och möjligheter

Vilka faktorer är det som gör att ditt affärssystemprojekt blir lyckat eller inte? Vi går igenom de vanligaste riskfaktorerna och hur man kan hantera dessa. Finns det kanske till och med sätt att vända dessa risker till möjligheter?

Besöksadress: Norrvikens Företagspark, Sjöängsvägen 15, 1tr, Sollentuna

Kontakt: Björn Bondeson

Telefon: +46 70 770 87 50

E-post: bjorn.bondeson@levilo.se