Jeeves – en helhetsleverantör av affärssystem

Jeeves Information Systems AB är en utvecklare och helhetsleverantör av ERP-lösningar för små och medelstora företag. Sedan starten 1992 har företaget vuxit och har nu mer än 2000 kunder som verkar inom en rad olika vertikala marknader inom tillverkning, distribution och tjänsteindustrin.

Med ett starkt lokalt stöd och globalt nätverk stöttar vi våra kunders utveckling
Vi finns där och stöttar våra kunder hela vägen; från utveckling av systemet till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhet- och produktexperter har 25 års erfarenhet av att hjälpa företag att utveckla och automatisera det som gör dem unika. Idag är vi över 200 anställda på Jeeves huvudkontor i Stockholm samt på våra lokala kontor i Indien/Bangalore, Göteborg, Borås, Jönköping, Växjö och Malmö. Vårt globala nätverk har representanter i såväl Europa, Nordamerika och Asien.

Om Jeeves ERP
Jeeves ERP är ett affärssystem för medelstora växande företag.Tack vare systemets unika och kraftfulla arkitektur kan du utnyttja ny teknik som moln- och mobila lösningar på ett effektivt sätt. Du får ett affärssystem som är helt anpassat efter ditt företag – med alla fördelar det innebär.

Läs mer om Jeeves och varför kunder som ex Tylö, Bufab , Bolon och Fagerhult valde Jeeves ERP www.jeeveserp.com/sv

 

Om Garp ERP

Affärssystemet Garp är utvecklat från grunden för små växande tillverkare och grossister. Garp är ett funktionsrikt affärssystem som har en låg start- och ägandekostnad! Du kommer snabbt och lätt igång, och har från start full support som hjälper er i vardagen.

Läs mer Garp och varför kunder som ex Lyko, Lideco, Siljan Trä, Ekeby Möbler, Elvine, 8848 använder Garp.
www.garp.se

  • Tid Rubrik Beskrivning
  • 08.45 Industri 4.0 - Vad är det och varför är det viktigt? Det investeras i automation och produktivitet, lett av bla. tysk, amerikansk och svensk industri. Vi står därmed inför ett generationsskifte med högre konkurrenskraft gentemot lågkostnadsländer. Industry 4.0 drivs av nya tekniska språng inom IT som IoT AI/ Machine Learning, mobilitet och molnet.
  • 14.00 Industri 4.0 - Vad är det och varför är det viktigt? Det investeras i automation och produktivitet, lett av bla. tysk, amerikansk och svensk industri. Vi står därmed inför ett generationsskifte med högre konkurrenskraft gentemot lågkostnadsländer. Industry 4.0 drivs av nya tekniska språng inom IT som IoT AI/ Machine Learning, mobilitet och molnet.