Monter G1:3

Vi skapar smarta IT-lösningar som förenklar din vardag

Med fokus på dig som kund

På Itero drivs vi av att lösa våra kunders problem och utmaningar samt att effektivisera deras affärsprocesser. Det är viktigt för oss att jobba nära våra kunder och att kunna förenkla och effektivisera deras verksamhet. 

Vi är idag cirka 35 kundorienterade konsulter fördelade på våra kontor i Stockholm och Göteborg, som hjälper dig att hitta just de lösningar som ditt företag behöver.

Funktionellt och tryggt affärssystem löser dina problem

Med marknadens främsta affärssystem och webbaserade lösningar kan Itero hjälpa dig att optimera din verksamhet och göra den bättre och mer effektiv. Sedan 2002 är vi partner till Microsoft och arbetar med deras affärssystem Microsoft Dynamics NAV. Det är ett av marknadens mest funktionella affärssystem för små och medelstora företag och vi har lång erfarenhet av att jobba med både NAV och branschlösningar baserade på NAV.

Vill du veta mer om oss får du gärna besöka vår hemsida – klicka här

 

 

Tid

Rubrik

Beskrivning

08:45

Dynamics NAV 2017 – 4PS Construct: lösningen för bygg, installation & service

För projektstyrda verksamheter inom bygg, installation & service. Vi visar flödet från kalkyl via budget till utfall och uppföljning på ett projekt. Dessutom kommer vi att presentera kopplingar till BIM (Building Information Model), PowerBI kopplat till Dynamics NAV och nyheter runt mobilitet.

Besöksadress Göteborg (HQ): Prästgårdsgatan 24, Mölndal
Besöksadress Stockholm: Parmmätargatan 24, Stockholm

Kontakt: Christoffer Gustafsson

Telefon: 076-000 66 57

E-post: christoffer.gustafsson@itero.se