Monter J1:2

HRM Software AB

Vi på HRM är mästare på att stötta dig och ditt företags löne- och HR-processer. Det innebär att vi är på topp varje dag och ett steg före alla andra, inte bara i genomförandet utan även när det gäller att bryta ny mark och tänka i nya banor. Med våra medarbetares kompetens och erfarenheter är vi väl insatta i dina utmaningar och hjälper dig gärna att omvandla svårigheter till möjligheter. Precis som alla mästare gör.

Smarta lösningar för de ännu smartare

Att vi redan 2001 skapade en helt molnbaserad lösning för löneadministration och HR visar på vår förmåga att se vad som kommer runt hörnet. Vi väljer gärna nya, oprövade vägar så länge de leder till smartare lösningar för de som är smartare än oss, det vill säga våra kunder.

HRM har idag några av Sveriges största företag som kunder inom bygg, försäkring, industri, vård, teknikkonsulter, m.fl..

För att läsa mer om oss – klicka här

Tid

Rubrik

Beskrivning

08:45

Det smarta lönekontoret – Projektrapportering i mobilen

HRM visar vilka nya möjligheter projektrapportering via mobilen ger. Genom att använda mobila lösningar ökar kvaliteten i underlaget från den enskilda medarbetaren och kapar samtidigt kostnader i den interna organisationen.

Besöksadress: Klostergatan 6, Växjö

Kontaktperson: Fredrik Hyltsten

Telefon: 070-3414626

E-post: fredrik.hyltsten@hrmsoftware.se