Monter C5:6

COSMO CONSULT är en av Europas största leverantörer helt fokuserade på affärssystemlösningar baserade på Microsoft Dynamics. Med 450 anställda är vi specialiserade på implementering och systemadministration av bransch- och affärslösningar baserade på den senaste programvarutekniken. Vi skapar branschorienterade helhetslösningar för medelstora tillverknings-, tjänste- och handelsföretag.

COSMO CONSULT finns i Sverige med 60 medarbetare på 6 orter och fram till juli i år hette vi Tectura. Vi hjälper idag 120 svenska företag med att implementera, utveckla och förvalta deras Microsoft Dynamics affärsystem.

COSMO CONSULT sätter människan i centrum. Effektivitet eller ineffektivitet, styrka eller svaghet, glädje eller frustration, framgång eller förlust – detta avgörs alltid av människor. Därför tillhandahåller vi:

Affärsprogramvara för människor

Välkommen att besöka vår hemsida

 

Tid

Rubrik

Beskrivning

09:30

Microsoft företagssystem erbjuder dagens medarbetare morgondagens funktionalitet

Microsoft ger dig med Office och Dynamics de verktyg du behöver för att göra ditt företag mer produktivt genom digitalisering av din verksamhet. Med molnet och mobilitet kommer du åt all din information oavsett vilken enhet du använder. COSMO CONSULT är en av Europas ledande Dynamics partner.

Besöksadress: Fabriksgatan 7, Göteborg
Besöksadress: Rålambsvägen 17, Stockholm

Kontakt: Anders Wendt

Telefon: +46 (0) 72 72 19 543

E-post: anders.wendt@cosmoconsult.com