Monter M1:4

Har du också höga krav på HR och lön?

I en värld där alla som arbetar förväntas göra mer, ska vi se till det i alla fall blir enklare. Bluegarden har utvecklat lönesystem och HR-lösningar i över 30 år. Våra lösningar säkerställer 16 miljoner löneutbetalningar per år. Det får inte bli fel och det ska vara enkelt.

Bluegardens HRM-koncept har utvecklats i takt med kundernas behov av en komplett lösning för lön och HR. Läs mer om HR-plus, vårt erbjudande till stora företag och offentlig sektor.

I Bluegardens kunskapsbank bjuder vi på vår erfarenhet, kunskap och expertis. Läs om hur följsamma HR-system kan bana väg för ”the Gig-economy”.

”Kunderna vill ha effektiva processer, vi har köpt Medvind för att bygga en helhet – från inrapportering av tid till färdig lön”. Bluegardens VD, Thomas Grönlund, berättar om förvärvet av Medvind. Läs mer om aktuella händelser..

.

För att läsa mer om oss – klicka här

Tid

Rubrik

Beskrivning

14:00

Att mäta effekten av HR – definiera affärsnyttan och räkna ROI!

HR-chefer är ofta bra på att förklara nyttan med investeringar i HR. Men samtidigt är det väldigt få som metodiskt mäter HR i reda nyckeltal. Denna presentation ger inblick i några verksamheter där man definierat affärsnyttan med HR. Vi ger också tips hur du kan räkna på ROI på lön- och HR-system.

Besöksadress: Ringvägen 100, 9 tr. Hiss D, Stockholm

Kontaktperson: Roger Karlsson, Marketing Manager

Telefon: +46 768 30 40 25

roger.karlsson@bluegarden.se